Gaziantep

Para vermeyen dayısını öldürdü

14:39 30 Mayıs 2024 1 Yorum Var
Para vermeyen dayısını öldürdü

Gaziantep’te, 23 yaşındaki şahıs, para isteğine olumsuz yanıt veren 45 yaşındaki dayısını, çıkan tartışmada tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, dün gece Kurbanbaba Mahallesi’nde meydana geldi. İşsiz olan Özkan T., dayısı Faruk Yıldız’ı telefonla arayarak para talep etti. Faruk Yıldız, yeğeninin bu talebine olumsuz yanıt verdi. Özkan T., telefonda tartıştığı dayısının evine gitti. Sokakta yeniden başlayan tartışmada Özkan T., yanındaki tabanca ile dayısına ateş açtı. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan Faruk Yıldız, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

Faruk Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi sonrası yakınlarına teslim edilirken, polis olayın ardından kaçan Özkan T’nin yakalanması için çalışma başlattı. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • misfir 4 ay önce Şikayet Et
    cahiliye devrinden ne farkı kaldı şu dünyanın her şey birbirini de girdi savaşlar ,zulümler, haksızlıklar, adaletsizlik, haram, yalan, dolan, Rabbim sana sığındık sen her şeye kadirsin. Din senin, Kur an senin her şey senin bu dünyanın şu halini sana havale ediyorum. Sen her şeyi en iyi bilensin yardımını esirgeme
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.