Giresun

Genel seçime doğru

14:26 30 Ekim 2015
Genel seçime doğru

 AK Parti Giresun Milletvekili adayı Cemal Öztürk, "Bir kez daha istikrar kazanacak, milli irade kazanacak. 1 Kasım’da bu oyun sona erecek" dedi.

Öztürk, genel seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Genel seçimlerde vatandaşlardan destek isteyen Öztürk, "7 Haziran sonrasında ülkemiz adeta koalisyon dönemlerindeki kaos ortamına çekilmek istendi. Türkiye’yi istikrarsızlığa sürüklemek isteyen ve terörü kudurtan kan dökücüler hemen kirli oyunlarının senaryolarını hazırladılar. 1 Kasım’da milletimiz bütün bu kaos senaryolarını bertaraf etme kararlılığını gösterecek. Bir kez daha istikrar kazanacak, milli irade kazanacak. 1 Kasım’da bu oyun sona erecek" diye konuştu.

1 Kasım'da herkesin milli iradenin tecellisi için sandığa gideceğini anımsatan Öztürk, şöyle devam etti:

"Bu seçimlerin sonucu sadece Türkiye için değil, bölgemiz ve tüm insanlık için çok önemli. Ben inanıyorum ki 1 Kasım akşamı farklı bir yola çıkacağız. Hep birlikte ve yeniden tek başımıza iktidar olacağız. 1 Kasım Türkiye’nin atılımlarını daha ileri hedeflere taşıyacağı bir dönüm noktası olacak. Türkiye, büyük kalkınma hareketi yolunda kararlılıkla yoluna devam edecek.  1 Kasım da AK Parti tek başına iktidara gelerek bu kutlu yürüyüşüne devam edecek. Bunun için de Giresunlu hemşehrilerimizden destek istiyoruz"

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.