Giresun

Basketbolda maçın ardından

22:20 14 Kasım 2015
Basketbolda maçın ardından

 Spor Toto Basketbol Ligi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 95-87 mağlup olan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, "Bizim bugün maçı kazanmamız gerekiyordu. Böyle bir mağlubiyetten dolayı öncelikle herkesten özür dileriz" dedi.

Kandemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Rakibe kazanma şansı tanıdıklarını, oyunu iyi kuramadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Bugün göze hoş gelen basketbol oynamaya çalıştık ama bu kadar sayı yediğiniz zaman içeride ya da dışarıda nerede olursanız olun maç kazanmanız mümkün olamaz. Pas ritmimiz, topu iyi çevirmememiz ve iyi oyuncularla buluşturamamamız skorumuzu aşağı çekti" diye konuştu.

Ahmet Kandemir, kolay sayı yediklerini ifade ederek, "Rakibe kazanma şansı verdik. Bu maçlar böyledir. Eğer rakibe belli bir yerden sonra kazanma şansı verirseniz, rakip o güvenle sokamayacağı topları da sokar. O nedenle kaybettik. Üzgünüz tabii" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Drasko Prodanovic ise Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Rakibin ilk yarıda iyi şut yüzdesi yakaladığına dikkati çeken Prodanovic, şunları söyledi:

"İkinci periyotta iyi defans yaparak onları durdurmaya çalıştık. Üçüncü periyotta meyvelerini almaya başladık. Son periyotta daha iyi defans yaptık. Basit şutlar kaçırdılar, böylelikle bu maçı kazandık. Çok iyi maç oldu. Giresun'u tebrik ediyorum." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.