Giresun

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da transfer çalışmaları

20:05 19 Kasım 2015
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da transfer çalışmaları

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, ABD'li oyuncu Andre Barrett'i bir hafta deneyeceklerini bildirdi. 

Torku Konyaspor maçı için 19 Eylül Spor Salonu'nda yaptıkları antrenmanda basın mensuplarına açıklamada bulunan Kandemir, takım kadrosunda şutör gard pozisyonunda sadece Doron Perkins'in bulunduğunu, bu mevkiye bir oyuncu daha transfer etmeye karar verdiklerini ifade etti.

Bu pozisyon için NBA kariyeri olan Andre Barrett ile anlaştıklarını ve oyuncuyu 1 hafta deneyeceklerini belirten Kandemir, şunları söyledi: 

"Kadromuzda gard pozisyonu için Doron Perkins var. Perkins yorulduğu zaman oyunu kontrol etmekte zorlanıyoruz. Bu pozisyon için mutlaka ikinci bir isme ihtiyacımız ortaya çıktı. ABD'li Andre Barrett'i denemeye karar verdik. Oyuncu bir hafta antrenmanlara katılacak. Kendisinin kariyeri iyi ama fiziksel durumuna bakacağız. Eğer beklentimizi karşılayabileceğimizi düşünürsek kadromuza katacağız." 

Kandemir, ABD'li oyuncuyu yetersiz bulmaları durumunda ise listelerindeki diğer basketbolculara yöneleceklerini belirtti.

Ahmet Kandemir, Konya Torkuspor ile deplasmanda yapacakları maçı kazanmak istediklerini de anlatarak, "Bu maçı kazanarak ligde çıkış yakalamak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gider ve salondan galip ayrılırız" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.