Giresun

Basketbolda maçın ardından

20:56 13 Aralık 2015
Basketbolda maçın ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'e sahasında 73-69 mağlup olan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, "Kazanmak için çok çaba gösterdik. Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı" dedi.

Kandemir, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Anadolu Efes karşısında oyuncuların özverili oynadığını, mücadelelerinden dolayı kendilerini kutladığını söyledi.

Karşılaşma boyunca oyunun içinde kaldıklarını vurgulayan Kandemir,"Kazanmak için çok çaba gösterdik. Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. Sonunda topu potaya atamayarak kaybettik. Maçı hiç bırakmadık. Geriye düştüğümüz anlarda bile bırakmadık. Daha geniş kadroları olması nedeniyle rakip oyunun sonunda daha iyiydi. Oyuncular ve kendim adıma üzgünüm. Mağlubiyetleri telafi edecek kadar kuvvetli bir takımız" diye konuştu.

 

- Anadolu Efes cephesi 

 

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Çok zor maç oldu. Bunu da bekliyorduk. Giresun'da salonun küçük olduğunu ve seyircinin de çok olduğunu biliyorduk. Bu galibiyeti hak ettik. Oyuna çok zor başladık. Yaratıcılığımız az seviyedeydi. Giresun da devamlı oyunu oynamaya devam etti. Atletik oyuncuları vardı ama periyot geçtikçe de oyunu dengeledik. Oyunun kontrolünü yakaladık. Şanslıyız, bu maçı kazandık."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.