Giresun

Giresun Valisi Karahan:

12:31 14 Aralık 2015
Giresun Valisi Karahan:

"KÖYDES projelerine büyük önem veriyoruz. Projeler sayesinde ilimizdeki sorunların çözümü noktasında epey bir mesafe kaydedildi"

Giresun Valisi Hasan Karahan, KÖYDES projeleri sayesinde Giresun'da sorunların çözümünde ciddi mesafeler alındığını söyledi.

Karahan, Valilik'te düzenlenen Giresun Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin toplantısında yaptığı konuşmada, kırsalda yaşanan sorunların çözümü için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirtti.

KÖYDES projelerinin sorunların ortadan kaldırılmasında önemli rol oynadığını vurgulayan Karahan, "KÖYDES projelerine büyük önem veriyoruz. Projeler sayesinde ilimizdeki sorunların çözümü noktasında epey bir mesafe kaydedildi. Başarılı projeler üretildi. Birlikte önemli işler başardık. Bu çalışmalar ortak yürütüldüğü için az da olsa bazı eksiklikler olabiliyor.  O eksiklikleri de en kısa sürede telafi edeceğiz" dedi.

Vali Karahan, birliğin 2016 yılı tahmini bütçesinin 16 milyon lira olduğuna işaret ederek, bu kaynakla da gelecek sene Giresun'da ciddi yatırımlara imza atılacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.