Giresun

Giresunspor transfere devam edecek

15:41 25 Ocak 2016
Giresunspor transfere devam edecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Transfer döneminin bitmesine 7 gün var, bu süre boyunca bütçemize uyan üç oyuncuyu Giresunspor'a katmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Bozbağ, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısında çok ciddi başarı elde ettiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda alınan mağlubiyetler ve Kardemir Karabükspor maçındaki şanssız mağlubiyet sebebiyle bazı eleştiriler aldıklarını ifade eden Bozbağ, şunları kaydetti:

"Şahsım ve yönetim kurulum olarak bunlara üzülüyoruz ama bunlar Giresun'un, futbolun gerçeği. Bu çocuklar bizi buralara taşıdı, bu teknik kadro bizi buralara taşıdı, camia bizi buralara taşıdı. Birlik beraberlik içinde biz bu 26 puanı aldık. İnşallah ikinci yarıda da bir 26, bir 30 puan daha, kısacası bu camiayı daha iyi yerlere getirecek puanları almak için var gücümüzle çalışacağız."

Bozbağ, Giresunspor'da transferin kapanmadığını belirterek, "Transfer döneminin bitmesine 7 gün var. Bu süre boyunca bütçemize uyan üç oyuncuyu Giresunspor'a katmak için çalışmalarımız devam ediyor. İlerideki günlerde bunlarla ilgili bilgi vereceğim" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu kararıyla dün ertelenen Vartaş Elazığspor maçının tarihine, yine federasyonun karar vereceğini ifade eden Bozbağ, "Biz haftaya oynamak istedik, başka bir gün yok çünkü. Bununla da ilgili en kısa zamanda bugün ya da yarın maç tarihiyle ilgili bilgi verileceğini düşünüyorum. Çünkü arada da Türkiye Kupası maçımız var" değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Bozbağ, Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele etmek için geniş kadroya sahip olunması gerektiğine işaret ederek, "Biz kadromuzdaki gençlere önem vermek için kupaya girdik. Ben gençleri de gördüğümüzü düşünüyorum, bu çocukların çok eleştirilmelerine de anlam veremiyorum. Bunlar hep Giresun'un çocukları" ifadelerini kullandı.

- "Vedat'ı verebiliriz, bir sıkıntı yok"

Forvet oyuncusu Vedat Muriç'le ilgili medyada çıkan haberlere değinen Bozbağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buradaki en önemli konu, Vedat Muriç giderken, gittiği şartlar ve Giresunspor'un durumu. Görüyorum ki bu işler Vedat'ın da kafasını karıştırmış ki üç dört haftalık performansı çok farklı yerlerde. Biz Vedat'la da aynı şeyi konuştuk, her iki tarafın çıkarı oluşup Giresunspor'da Vedat'la ilgili ve Vedat'ın bölgesiyle ilgili bir sıkıntı yaşamazsa Vedat'ı verebiliriz"

Bozbağ, bir gazetecinin "Vedat Muriç ile ilgili size teklif geldi mi?" sorusuna, "Kayserispor, Konyaspor, bir dönem yurt dışından bir takım, Kasımpaşa, biz bunlarla çeşitli sebeplerle, çeşitli yollarla görüşmeler yaptık, hala da yapmaya devam ediyoruz. Vedat, Giresunspor için önemli bir oyuncudur, Giresunspor'da yetişmiştir, parlamıştır ve bu takıma hizmet etmesi gereken seneler vardır ama iş farklı olursa da biz yönetim olarak gereğini yaparız" şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.