Giresun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

10:54 08 Mart 2016
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Öztürk, mesajında, kadınların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplumun temeli olduğunu belirtti.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kadınların, toplumun her alanında öne çıkarak çok önemli görevler üstlendiklerini vurgulayan Öztürk, "Annelerimiz, bizleri büyüten, besleyen, eğiten ve topluma hazırlayan ilk öğretmenlerimizdir. Kağnı çekip, kurtuluş mücadelesinde sırtında cepheye top mermisi taşıyan analarımız, oğlu vatana kurban olsun diye başına kına yakarak askere uğurlayan analarımız. Cumhuriyetimizi onlarla ve yetiştirdikleri evlatlarla kurduk" ifadesini kullandı.

Öztürk, AK Parti'nin iktidara gelmesiyle kadınların yaşam standartlarının yükseltilmesi için çok önemli düzenlemeler yaptıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Yeni Türkiye'nin inşasında, değişim, gelişim ve dönüşüm sürecinde, kadınlarımızın aldıkları bu büyük sorumluluğun farkındayız, her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Kadınlarımızın ülkemizin geleceğine damgalarını vuracaklarına canı gönülden inanıyor, kadınlarımızın toplumumuzda saygın bireyler olması noktasında her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.