Giresun

Giresunspor'da beraberlik şoku

14:22 20 Mart 2016
Giresunspor'da beraberlik şoku

PTT 1. Lig'de dün sahasında Kayseri Erciyesspor ile 3-3 berabere kalan Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, "Maç son 12 dakikada 3-0'dan nasıl 3-3'e geldi anlamış değiliz. Talihsiz bir maç oynadık. İnanmak istemediğimiz bir durum yaşadık." dedi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor karşısında çok iyi bir ilk yarı oynadıklarını ve buldukları gollerle devreyi 3-0 önde tamamladıklarını anımsattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başladıklarını ifade eden Kazancıoğlu, "Maçın son 12 dakikasına da 3-0 önde girdik. Maçın bu skorla ya da daha farklı tamamlanmasını bekliyorduk. Halen anlam veremediğimiz bir nedenden dolayı maçın gidişatında her şey değişti. Nasıl oldu, biz de anlam veremiyoruz. Halen oluşan skorun şokundayız. Maç son 12 dakikada nasıl 3-3'e geldi anlamış değiliz. Talihsiz bir maç oynadık. İnanmak istemediğimiz bir durum yaşadık. Halen şoktayız." diye konuştu.

Yönetim kurulu olarak yarın bir toplantı yapacaklarını, burada son haftalarda alınan kötü sonuçlarla ilgili değerlendirmeler yapacaklarını dile getiren Kazancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Yönetim kurulu olarak yarın akşam toplanacağız. Özellikle son oynanan Alima Yeni Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında alınan sonuçları değerlendireceğiz. Takım içerisinde bazı radikal kararlar almayı planlıyoruz. Toplantıdan çıkacak sonucu kamuoyuyla paylaşacağız. İlerleyen haftalarda Giresun halkı gelecek haftalarda daha iyi bir Giresunspor izleyecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.