Giresun

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:

20:24 06 Nisan 2016
Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:

PTT 1. Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Adana Demirspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, her iki takımın da hedefleri bulunduğunu söyledi.

Sözeri, Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geride kalan haftada Altınordu'ya karşı aldıkları galibiyetin play-off hedefi yolunda büyük önem taşıdığını aktarırken, Adana Demirspor müsabakasına konsantre olduklarını dile getirdi.

Takım olarak Adana Demirspor karşılaşmasına odaklandıklarını vurgulayan Sözeri, "Hem bizim hem de Adana Demirspor'un da iddiası ortada. İki takım da play-off hedefliyor. Önemli, güzel, çekişmeli bir maç olacak. İyi kadroları var. Taraftarımızı bu maça bekliyoruz. Play-off etabına kalırsak, orada çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu


- Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutladı


Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri, Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

"Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. İnşallah nice nice 96 senelere" diyen Sözeri, "Türkiye'de Anadolu Ajansının doğru ve güvenilir habercilik anlamındaki yeri belli. İnşallah bu çizgisinde devam eder." ifadelerini kullandı.

Takımın kaptanı kaleci Eser Altın ise her maçın artık final havasında geçtiğine işaret ederek, "Altınordu galibiyetiyle ilk altının içerisine girdik. Bundan sonra artık avantajımızı korumak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda sevinen, gülen taraf biz oluruz." şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncusu Waldison Rodrigues De Souza ise Adana Demirspor maçının ligdeki gelecekleri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu maça odaklanmak zorundayız. Hedefe ilerlemek için kritik bir maç." değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.