Giresun

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'ne doğru

16:02 18 Mayıs 2016
AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'ne doğru

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, 22 Mayıs'ta yapılacak olan olağanüstü kongrenin demokrasi şöleni havasında geçeceğini bildirdi.

Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti’nin genel başkanlığını yürüttüğü süreç içerisinde AK Parti’nin daha ileriye gitmesi, AK Parti’nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikaların güncellenmesi için son derece önemli ve kıymetli çalışmalara imza attığını belirtti.

Kongrede genel başkanlık görevinde değişim olacağını vurgulayan Tütüncü, şunları kaydetti:

"Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti'nin genel başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatlarıyla birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz"

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.