Giresun

Görele ilçesine spor tesisleri kazandırılıyor

10:41 25 Mayıs 2016
Görele ilçesine spor tesisleri kazandırılıyor

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Spor Toto Teşkilatı tarafından ilçeye yapılması planlanan spor tesislerinin protokolünün imzalandığını söyledi.

Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da gerçekleştirdikleri törenle protokolün imzalandığını ve spor tesislerinin ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

Belediye olarak sağlıklı nesiller yetişmesi için sportif faaliyet ve çalışmalar ile bunlara ilişkin yatırımlara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Erener, şöyle konuştu:

"İlçemize hizmet etme aşkıyla yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, dışarıda boş zaman geçirmelerini önlemek ve onları spora yönlendirmek için yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte ilçeye kazandırılması planlanan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerinin protokolünü imzalandık. Sağlıklı gençlerin yetişmesinde çok büyük katkı sağlayacak projenin, çocuklarımıza, gençlerimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.