Giresun

Dünya Down Sendromu Günü

16:06 21 Mart 2017
Dünya Down Sendromu Günü

AK Parti Giresun İl Başkanlığı, Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Bir restoranda gerçekleşen etkinlikte AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, parti yöneticileri, Giresun ve diğer illerden etkinliğe katılan down sendromlu çocuklar ve sporcularla bir araya gelerek onlara destek oldu.

Milletvekili Öztürk, burada yaptığı konuşmada, sağlığın her şeyin başı olduğunu vurgulayarak, AK Parti döneminde hem sağlık, hem de sosyal hizmet alanında çok hizmetler yaptıklarını söyledi.

Türkiye olarak insanlar hangi görüşten olursa olsun büyük bir aile olduklarını belirten Öztürk, "Engelli kardeşlerimizin de engellerini hissetmeden hayat sürmeleri için gayret ediyoruz. Bugün de onlara moral verelim diye bu etkinliği organize ettik. AK Parti olarak engellilerin her zaman yanında olduk." diye konuştu.

Öztürk, "Engelsiz Türkiye İçin Evet Diyoruz" sloganına değinerek, şunları kaydetti:

"Önümüzde referandum süreci var, daha güçlü Türkiye için oy kullanacağız. Milletimizin takdiriyle anayasa değişikliği kabul edilirse daha güzel bir Türkiye olacak. Engelli kardeşlerimizle hep beraber daha iyi imkanlar elde edeceğimiz bir Türkiye olacak. Sporla, sanatla ilgilenen, Türkiye şampiyonu olan gençler var burada, onlarla gurur duyuyoruz. Engelli kardeşlerimizin samimiyetini de görüyoruz bundan çok mutlu oluyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız, herkes sizlerin emrinde, sizlerin hizmetkarıyız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.