Giresun

Giresun Belediye Başkanı Aksu:

14:48 14 Haziran 2017
Giresun Belediye Başkanı Aksu:

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediye olarak her gün yaklaşık bin 600 kişiye ramazan ayı dolayısıyla iftar verdiklerini bildirdi.

Başkan Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, Taşbaşı Sosyal Tesisleri'nde her ramazan olduğu gibi bu yıl da iftar yemeği verildiğini kaydetti.

Birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ve dostluğun perçinleştiği bir ayda olduklarını aktaran Aksu, "Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımıza iftar yemeği vermeye devam ediyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda çadır uygulamasını kaldırdık. Sosyal tesislerimizde yaptığımız iftar programı ile vatandaşlarımız sağlıklı ve doğal ortamda yemeklerini rahatlıkla yiyebiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Aksu, şunları kaydetti:

"Belediye olarak her gün yaklaşık bin 600 kişiye ramazan dolayısıyla iftar yemeği veriyoruz. İftar yemeğimize katkı sağlayan iş adamlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Hepsinin hayrı inşallah kabul olur. Çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu, yaşlısından gencine, her yaşta insanların buraya geldiğini görüyor, birlik ve beraberliğin en üst seviyede olmasından büyük mutluluk duyuyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.