Giresun

Okullarda karne heyecanı

17:51 19 Ocak 2018
Okullarda karne heyecanı

Görele ve Doğankent'te ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler karne alarak yarıyıl tatiline girdi.

Görele ilçesinde 5 bin 310 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Mehmet Gürel İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, öğrenciler için yarıyıl tatilinin önemli bir fırsat olduğunu belirterek, bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulunan Dede, öğrencilerin dinlenerek, eğlenerek bol bol kitap okuyarak, mutlulukla tatil geçirmelerini istedi.

AK Parti Görele Gençlik Kolları Teşkilatınca da Taşlık Köyü İlkokulu ziyaret edilerek öğrencilere eğitim seti dağıtıldı.

Gençlik Kolları Başkanı Enver Tüysüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleceğin aydınlık yarınları olan öğrencilerin her zaman destekçileri olacaklarını söyledi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kırtasiye yardımında bulunduklarını aktaran Tüysüz, ülkenin geleceği olan çocukların yüzünü güldürmenin ve ihtiyaçlarını karşılamanın kendilerinin en başta gelen vazifelerden biri olduğunu kaydetti.

- Doğankent

Doğankent'te ise bin 9 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Süttaşı İlkokulunda karne dağıtan İlçe Kaymakamı Burak Yılmaz, öğrencilere hitap ederek, "15 günlük tatile çıkıyorsunuz. Hediye ettiğimiz kitapları arkadaşlarınızla dönüşümlü olarak okuyun. 2. dönem bu kitapların devamını sizlere hediye edeceğim. 2. dönemde derslere daha zinde olarak başlamak için tatilde bol bol eğlenmeyi ve dinlenmeyi de ihmal etmeyin." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.