Giresun

Sağlık-Sen'den, TTB'ye kınama

13:46 29 Ocak 2018
Sağlık-Sen'den, TTB'ye kınama

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, Türk Tabipler Birliği'nin (TTB) "Zeytin Dalı Harekatı"yla ilgili yaptığı açıklamasını kınadıklarını bildirdi.

Süral, yaptığı yazılı açıklamada, TTB tarafından Afrin'e yönelik "Zeytin Dalı Harekatı"nın durdurulmasına yönelik bildiri yayımlandığını anımsattı.

Açıklamayı kınadıklarını aktaran Süral, sağlık çalışanlarının, terörle mücadelede can canı pahasına güvenlik güçlerinin yanında yer alarak gereken desteği verdiğini belirtti.

Vatanını, milletini seven, demokrasi ve cumhuriyeti korumak için ölümü göze almış sağlık çalışanları olarak her türlü terörle mücadelede devletin yanında olduklarını bir kez daha vurguladıklarını kaydeden Süral, şunları ifade etti:

"Sağlık-Sen olarak daima milletimizin yanında, milletimizin seçtiklerinin yanında olduk. Her türlü darbe girişimini, terör eylemlerini ve teröristleri lanetledik, kınadık. Onlarla mücadelede hükümetimizin yanında olduk. Son olarak hekimlerimizi de terör savunucusu bu sözde meslek örgütüne karşı tepkilerini göstermeye çağırıyorum. Biz vatanını, milletini seven, demokrasi ve cumhuriyetini korumak için ölümü göze almış sağlık çalışanları olarak, her türlü terörle mücadelede devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.