Giresun

Giresun 2. OSB doğalgaza kavuşuyor

15:08 27 Nisan 2018
Giresun 2. OSB doğalgaza kavuşuyor

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, 2. OSB'de doğalgaz hattının döşenmesi çalışmalarına bugün itibariyle başlandığını bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 2. OSB'de işletmelere daha kaliteli, verimli ve etkin hizmetler sunmak amacıyla alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam edildiğini belirtti.

Projelerden birisinin de bölgede doğalgaz kullanımının sağlanması olduğunu ve alt apı çalışmalarına bugün başlandığını vurgulayan Yılmaz, şunları belirtti:

"Ordu-Giresun iletim hattı üzerinden Bektaş yaylasından bir bağlantı ile doğalgazın 2. OSB'ye iletilmesi sağlanacak. Bölge alanı içerisinde gerekli doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından, projenin birinci etabı olan Pazarsuyu ve İncüvez dereleri arası altyapı imalatlarının tamamlanmasıyla birlikte Giresun'un batı yakasındaki bölgelerimiz de doğalgaza kavuşmuş olacak."

Yılmaz, 2. OSB'nin Giresun'a kazandırılmasında büyük katkısı olan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile emeği geçen kurum ve kuruluşlarının yetkililerine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.