Giresun

USMED, talebe duyarsız kalmadı

11:43 25 Ağustos 2018
USMED, talebe duyarsız kalmadı

Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) öncülüğünde Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Karagöl Kapıkaya Yaylası'nda yapımı tamamlanan mescidin açılışının yapıldığı bildirildi.

Dernek Başkanı Said Ercan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin Aydındere beldesinde bir kaç ay önce hayatını kaybeden Mustafa Memiş'in vasiyeti üzerine USMED öncülüğünde Kapıkaya Yaylası'nda başlanılan mescidin yapımının tamamlandığını belirtti.

Ercan, mescidin dualarla açıldığını ifade ederek, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir'in katkılarından dolayı kendisine teşekkür ettini aktardı.

Projenin 4 ay önce Memiş'in 9 yaşındaki oğlu Ömer'in talebi üzerine hayata geçirildiğini belirten Ercan, mescit içerisine küçük bir kütüphane de yapılacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Özellikle çocuklar ve gençler tarafından çok ilgi gördü. Civar yaylalarla birlikte 100'den fazla çocuğun yazın ders yapabileceği bir ihtiyacı da giderilmiş oldu. Benimle irtibata geçip, yardımda bulunan USMED üyelerimize, Medya İletişim Grubu üyelerine, iş adamlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah kabul etsin. Bir hayal daha gerçek oldu. Ömer, o mescide her baktığında babasını görecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.