Giresun

Giresun’da feci kaza! Direğe saplanan otomobildeki yaşlı kadın öldü, 3 yaralı!

19:06 25 Aralık 2022 3 Yorum Var
Giresun’da feci kaza! Direğe saplanan otomobildeki yaşlı kadın öldü, 3 yaralı!

Giresun'un Dereli ilçesinde meydana gelen feci kazada, yola savrulan bir araç aydınlatma direğine saplandı. Kazada sürücü Ahmet Can E., G.E. ve C.Y.Y. yaralanırken, Gülsüm E. (89) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde Dereli ilçesinden Giresun istikametine gitmekte olan Ahmet Can E. idaresindeki 28 RH 847 plakalı otomobil, Iklıkçı Tüneli girişinde kontrolden çıktı. Yolda savrulan otomobil, çarptığı aydınlatma direğine saplandı.

DİREĞE SAPLANAN ARAÇTAKİ YAŞLI KADIN KURTARILAMADI

Araçta sıkışan sürücü ve yolcular, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı. Kazada sürücü Ahmet Can E. ile Gülsüm E., G.E. ve C.Y.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 89 yaşındaki Gülsüm E., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Soner Sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardesim arabanin markasiyla ne ilgisi var ,sen arabanin her turlu bakimini yaptirmazsan ya da guvenli bir sekilde surmezsen ya da ne bilim yolda farkina varilamayan bir buzlanma vardi sende hizli gidiyordun e nolacak sonuc maalesef boyle kolaylikla kaza olur sonrada kimse bunu arabanin markasina baglamasin
    Cevapla
  • muhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar kaza sebebinden bahsetmiyor. Kaza sırasında arabanın aldığı hasarı kastediyorlar bence. Hatta biliyorsun Tofaşlar kazada ikiye bölünüyor. Şasi çok zayıf. Sağlam bir arabada direk bu kadar içeri giremezdi.
    İlk beğenen sen ol
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca bize araba diye demirden tabut sattılar.
    Cevapla
  • Sedatt 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine Tofas
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.