Giresun

Cenaze yolunda feci kaza! 2 ölü, 3 yaralı

09:28 28 Nisan 2023 5 Yorum Var
Cenaze yolunda feci kaza! 2 ölü, 3 yaralı

Giresun Bulancak'ta akrabalarının cenazesine gelenlerin içerisinde bulunduğu otomobil ile TIR'ın çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Bulancak Karadeniz Sahil Yolu'nun Fatoğlu mevkisinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 34 FJY 737 plakalı otomobil, yan yoldan ana yola giriş yapan ve Giresun istikametine gitmekte olan Nikolos G. yönetimindeki Gürcistan plakalı TIR'la çarpıştı. Otomobilde bulunan Atilla Bektaş ve Hayri Çıplakçöke kaza yerinde hayatını kaybederken, Melek Bektaş, Cemile Çıplakçöke ve Firdevs Akbulut ise yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Bulancak Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Otomobildekilerin, yakalandığı hastalık nedeniyle hayatını kaybeden akrabaları Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydın Akbulut'un cenazesine katılmak için Erzurum’dan yola çıktıkları öğrenildi. 

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet eylesin. kontrolsüz çıkış azraile resmen gel demişler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    ölüm meleği gelmiş. almadan gitmez.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Halid Bin Velid 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecel yani Kader geldiyse Gözler kör,Kulaklar sağır ve Gönül hissetmez olur.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Sayın Sürücüler kavşaklarda dikkat edin. Ana yola çıkarken durup bir bakın ... Araçla durunca bir bakın arkadan gelen araç varmı kapıyı öyle açın. kazmalık yapmayın.....Tarlada traktör kullanmıyorsunuz. Kazada tır çarpmamış tırın altına resmen girmiş..
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende o kanıdayım.Dış ülkelerde yola girişlerde fermuar sistemi takır takır işler.Malesef ülkemizde bu bilinç yok,yol boş olsa dahi yol verme kültürümüz yok.Herşey benim zannediyoruz direksiyona geçince.
    İlk beğenen sen ol
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. görüntülere bakınca otomobil dikkatsiz bir şekilde kavşağa giriş yapıyor, tır aşırı hızla kavşağa giriyor ve kaçınılmaz son.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.