Gümüşhane

Gümüşhane Belediyesi Hentbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

09:54 05 Kasım 2015
Gümüşhane Belediyesi Hentbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

Erkekler Hentbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın Doğan Spor Salonu'nda antrenmanlarını antrenör Musa Kum önderliğinde sürdüren hentbol takımını, beraberinde Kulüp Başkanı Mustafa Demir ile ziyaret eden Belediye Başkanı Ercan Çimen, takıma başarılar diledi.

Çimen, Türkiye Hentbol Erkekler 2.Lig B grubu takımlarından Gümüşhane Polisgücüspor'u, belediye olarak devraldıklarını anımsatarak, ligde önemli bir yerde olacaklarına inandıklarını söyledi.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Çimen, şöyle devam etti:

"Belediye olarak birçok konuda spora destek verdik. Destek vermeye de devam edeceğiz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz spor kulübümüzün spor branşlarını artıracağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlamak ve onları teşvik etmek istiyoruz.  Bu nedenle açacağımız bu branşlar sayesinde gençlerimiz daha sağlıklı yetişecek ve daha fazla spor dalını tercih etme şansı yakalayacak. Bu sayede yetenekli çocuklarımız kendilerini göstermiş olacak. Spor kulübümüz, bu doğrultuda faaliyet gösterecek ve çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma olanağı sunacak."

Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, ligdeki ilk hafta maçlarının ertelenmesi nedeniyle 15 Kasım Pazar günü saat 13.00'da Aydın Doğan Spor Salonu'nda Rize Karadenizspor Kulübü ile karşılaşacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.