Gümüşhane

Gümüşhane Üniversitesinde hamsi şenliği

15:17 16 Aralık 2015
Gümüşhane Üniversitesinde hamsi şenliği

Gümüşhane Üniversitesinde "2. Geleneksel Hamsi Şenliği" düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Yerleşkesinde gerçekleştirilen şenlikte, öğrencilere 1 ton hamsi ikram edildi.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Gümüşhane Üniversitesi 2. Geleneksel Hamsi Şenliğinde öğrencilere ilk ikramlar, Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın tarafından yapıldı.

Final sınavları öncesi öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla hamsi şenliği düzenlediklerini belirten Günaydın, "Geçen yıl başlattığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz hamsi şenliğimizde öğrenci ve öğretim elemanlarımızla bir araya gelme fırsatı bulduk. Bu gibi etkinlikler yoğun geçen bir öğretim dönemi sonunda hem yorgunluğumuzu hafifletmemize hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize vesile oluyor. Bu organizasyonla öğrencilerimize final sınavları öncesinde iyi bir moral ve motivasyon kaynağı olduğumuzu düşünüyorum. Öğrencilerimizle şenlik esnasında yaptığım sohbetlerde de bununla ilgili çok iyi geri dönüşler aldım. Bu vesile ile öğrencilerimize final sınavlarında başarılar diliyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.