Gümüşhane

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen, yeni yıl mesajı yayımladı

15:04 31 Aralık 2015
Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen, yeni yıl mesajı yayımladı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çimen, mesajında, Cenab-ı Allah'tan, 2016'nın ülke ve millet için hayırlı, dostluğa, barışa ve dayanışmaya vesile bir yıl olmasını diledi.

Tek dertlerinin vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Çimen, şunları kaydetti:

"Hedefimiz Gümüşhane'mizi daha yaşanır ve çağdaş hale getirmektir. Bunun için yola çıktık ve vatandaşlarımızın desteğiyle bunu başaracağız. Hedeflerimize ulaşmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de çok çalışacağız. Projelerimizi hayata geçirdikçe, şehrimiz için ufakta olsa bir taş koyduğumuzda heyecanımız artıyor ve hizmet aşkımız daha da büyüyor."

Çimen, 2015'de kentte bir çok projenin başlangıcını yaptıklarına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"2015, şehrimizdeki sorunların büyük bölümünün çözümü yolunda mesafe kat ettiğimiz önemli bir yıl oldu. 2015 yılının şehrimiz için şantiye yılı olacağını daha önce belirtmiştik ve bu hedefimize Allah'a hamdolsun ki ulaştık. Belediye olarak başlamış olduğumuz bir çok projelerimiz ve yine hükümetimiz tarafından şehrimizde yapımına başlanan devasa yatırımlar yıl içinde tamamlanacak. Yine bu yıl içinde şehrimiz için büyük öneme sahip olan ve su sorunumuzu geride bırakacak Bahçecik Barajı'nın ihalesi gerçekleştirilecek."

Şehrin konut sorununa çözüm getirmek için belediye olarak konut hamlesi başlatacaklarını vurgulayan Çimen, şunları kaydetti:

"Allah'ın izni ile bin 238 konutu şehrimize kazandıracağız. Hedeflerimizi tutturmak ve vatandaşlarımızın daha modern kentte yaşamalarını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 2016 yılının tüm insanlık için sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde yaşanacağı yıl olmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.