Gümüşhane

Gümüşhane Belediyesinin karla mücadele çalışmaları

10:38 05 Ocak 2016
Gümüşhane Belediyesinin karla mücadele çalışmaları

Gümüşhane Belediyesi, il genelinde 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrası şehir merkezinde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeptığı açıklamada, kentte profesyonel bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Kentte ulaşım sağlanmayan mahalle yolu olmadığını dile getiren Çimen, "Kar yağışı sonrası tüm cadde, mahalle ve ara sokaklarda temizleme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kar temizleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz, buzlanmalara karşı tuz ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Özverili çalışmalarından ötürü tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk ise karla mücadele çalışmasında 60 kişinin görev yaptığını kaydederek, "İlimizde başlayan kar yağışının ardından 8 iş makinesi ve 60 kişilik ekiple çalışmalara başladık. Şu an kaldırım ve ara caddelerimizin temizliğini yapıyoruz. Temizleme çalışmalarının ardından buzlanmalara karşı tuz çalışmaları başlattık ve bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.