Gümüşhane

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen:

17:35 22 Mart 2016 1 Yorum Var
Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen:

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, teröre karşı birlik beraberliğe en çok ihtiyaç olunan bir dönemden geçildiğini bildirdi.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terör konusunda millete yaptığı çağrının göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti.

Teröre karşı birlik beraberliğe en çok ihtiyaç olunan bir dönemden geçildiğini vurgulayan Çimen, şöyle devam etti:

"Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın teröre karşı seferberlik çağrısına herkesin destek vermesi gerek. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bizlere korkmak yaraşmaz, yakışmaz. Korkmadan, yılmadan hep birlikte terörün üzerine gideceğiz ve hainlerin kökünü kazıyacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemde hepimizin üzerine düşen görevleri yapması gerekiyor. Allah'ın izniyle terör örgütlerini ve arkalarındaki güçleri er veya geç hep birlikte hüsrana uğratacağız. Terör üzerinden Türkiye'yi terbiye etmeye çalışanların oyunlarını bozacağız."

Çimen, bazı odakların Türkiye'nin üzerinde kara bulutlar gezdirmeye çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Zor bir dönemden geçiyoruz. Birçok terör grubu ülkemizi hedef almış bulunuyor. Türkiye'nin bölgesel güç olması istemiyorlar ama bizim bu oyunu bozmamız lazım. Bizim bu süreçten birlik ve beraberlik içerisinde geçmemiz gerekiyor. Allah devletimize zeval vermesin. Nereden saldırırlarsa saldırsınlar dimdik ayakta olacağız. Terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, meydana gelen terör olaylarını lanetliyorum."

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zeynep 8 yıl önce Şikayet Et
    Gümüşhaneliyim şikayetim her mahalleye kapalı çöp koyulsun ayakla bastınmı açılsın isterim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.