Gümüşhane

Gümüşhane Belediye Meclisinin nisan ayı toplantıları

10:50 05 Nisan 2016
Gümüşhane Belediye Meclisinin nisan ayı toplantıları

Gümüşhane Belediye Meclisinin nisan ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, komisyon üyeliği seçimleri yapıldı.

Toplantıda ilk olarak Denetim Komisyonu raporu okunarak, meclis üyelerine bilgi verildi. Daha sonra encümen, meclis başkan vekili, katip üyelik, imar, plan ve bütçe komisyonu, Tarihi Kentler Birliği, Bayburt-Gümüşhane Katı Atık ve İşletme Birliği ve Doğu Anadolu Belediyeler Birliği üyelikleri seçimi yapıldı.

Gizli oy ile yapılan encümen üyeliklerine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri İsmet Çakmak, Teyyar Demirel ve Cengiz Atalay seçildi.

Meclis 1. başkan vekilliğine AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmet Çakmak, ikinci başkan vekilliğine ise Teyyar Demirel, katip üyeliklerine ise AK Parti Şükriye Karabulut Orhan ve Arzu Varan seçildi.

Açık oylama usulüyle yapılan seçimlerde ise imar komisyonu üyeliğine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri İsmet Çakmak, Yusuf Demir ve Şükriye Karabulut Orhan ile MHP Belediye Meclis Üyeleri Bekir Öztürk ve Abdullah Çimen oy birliğiyle seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Şükriye Karabulut Orhan, Arzu Varan ve Metin Şeker ile MHP Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yalçın ve Şükrü İlhan, Tarihi Kentler Birliği Üyeliğine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Cengiz Atalay, Bayburt-Gümüşhane Katı Atık ve İşletme Birliği'ne AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demir ve MHP Belediye Meclis Üyesi Nedim Yalçın, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği üyeliklerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Osman Yılmaz ve MHP Belediye Meclis Üyesi Şükrü İlhan seçildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.