Gümüşhane

Valiler Kararnamesi

14:44 17 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği'nden Gümüşhane Valiliğine atanan Okay Memiş, göreve başladı.

Vali Memiş, valilik önünde, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, kaymakamlar ve daire amirlerince karşılandı.

Kendisini karşılayanlarla tokalaşan Memiş, makamında yaptığı açıklamada, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başdanışmanı görevini sürdürürken kente birkaç kez geldiğini söyledi.

Artık Gümüşhane için kalplerinin atacağını vurgulayan Memiş, "Gümüşhane’nin kaderi bizim kaderimiz. Ben de bu coğrafyanın insanıyım. Bütün mesaimiz Gümüşhane için olacak. Oturmayacağız, yürüyeceğiz, yürümek yetmeyecek koşacağız. Gençliğimizle, dinamizmimizle Gümüşhane için çaba sarf edeceğiz. Bunu yaparken modern kamu yönetimi anlayışla, iyi yönetimle hareket edeceğiz." dedi.

Gümüşhane'nin terörle anılan bir il olmayacağını ifade eden Memiş, şöyle devam etti:

"Geçenlerde iki yavrumuzu şehit verdik. Vatan evlatlarımızı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Ve onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Jandarma teşkilatımıza da başsağlığı diliyorum. Gümüşhane'yi terörle anılır bir il olmaktan çıkaracağız. Biz bu durumu asla kabul etmiyoruz. Gümüşhane'yi güzellikleriyle anacağız. Pestiliyle, kömesiyle zaten anıyoruz ama diğer güzellikleriyle de inşallah anacağız. Gümüşhane’yi bir butik kent haline getirmek için belediye başkanımız yapacak bizler de milletvekillerimizle birlikte destek olacağız. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.