Gümüşhane

Halk oylamasına doğru

22:07 17 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatıyla buluştu.

Başkan Çimen, belediye hizmet binasında düzenlenen "Gönül Sohbeti" programında yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasının çok önemli olduğunu söyledi.

Halk oylamasının millet, memleket ve devletin en önemli tarihi kararlarından biri olduğuna dikkat çeken Çimen, "Geceyi gündüze katacağız ve güçlü Türkiye için çalışacağız. Bu sistem Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geleceğidir. Geleceğimize hep birlikte sahip çıkacağız." dedi.

Referandumda ülkenin istikrar, istiklal ve istikbali için 16 Nisan tarihine kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Çimen, şöyle konuştu:

"Ülkemizin şu anda istikrarlı bir gidişatı var. Bu istikrarın yanında istiklal ve istikbalimiz için 'evet' diyeceğiz. Bu yeni sistem ülkemiz için kaçınılmaz ve şarttır. Ülkemizin daha hızlı kalkınması, daha çok büyümesi, gelecek nesillerimizin çok daha refah içinde yaşaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyaç duyulmaktadır. Kararımız net, oyumuz evet."

Programa, AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan ile Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Özer ve teşkilat üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.