Gümüşhane

Vali Memiş ve Başkan Çimen Go-kart pistini inceledi

11:48 12 Kasım 2017
Vali Memiş ve Başkan Çimen Go-kart pistini inceledi

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Belediyesince yapılan Go-kart pistinde incelemelerde bulundu..

Vali Memiş ve Belediye Başkanı Çimen katıldıkları halı saha futbol maçının ardından Sema Doğan Parkı'na geldi.

Burada yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Memiş ve Çimen, beraberindekilerle Go-kart araçlarını kullanarak deneme sürüşü yaptı.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Memiş, Gümüşhane’de yaşayan hiçbir vatandaşın, kamu görevlisinin ve 20 bin üniversite öğrencisinin başka illerdeki hizmetlere imrenmesini istemediklerini söyledi.

Vatandaşların beklentilerini karşılama noktasında çaba sarfettiklerine işaret eden Memiş, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz, vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz için il merkezinde yapılan bu hizmetleri çok önemsiyoruz. Biz ilimize bu tür sosyal mekanları yaparsak doğal olarak insanlar burayı tercih edeceklerdir. İnsanlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Her geçen gün her anlamda gelişiyor, turistik bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugüne kadar yapılmamış işleri milletvekillerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve belediyelerimizle el ele, gönül gönüle birliktelik içerisinde yapıyoruz. Gümüşhane'de yaşayan tüm vatandaşlar bu hizmetlerin keyfini sürsün ve mutluluğunu yaşasın. Bu hizmeti kente kazandıran Belediye Başkanımız Ercan Çimen'e teşekkür ediyorum."

Ercan Çimen de Gümüşhane Belediyesince ilk defa bir şirket kurulduğunu ve Go-kart tesisinin de bu şirket marifetiyle kente kazandırıldığını bildirdi.

Tesisin tam manasıyla hizmete girmediğini ifade eden Çimen, "Amacımız kar gütmek değil, vatandaşlarımızın sosyal alanlardaki alternatifini artırmak. Sema Doğan Parkı, bir park olmasının yanı sıra bir eğlence merkezi oldu. Go-kart da bunun bir ünitesi olarak hayata geçiyor. Kentimize hayırlı olsun. Bu kente yakışır hizmetler sunmaya, çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.