Gümüşhane

Çekim yaparken fark etti, tosunu yiyen ayıyı dron ile kovaladı

10:17 07 Temmuz 2022 45 Yorum Var
Çekim yaparken fark etti, tosunu yiyen ayıyı dron ile kovaladı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde çekim yapan Serhat Akman, telef olan tosunu yiyen ayıyı fark edince dron ile kovaladı. Drondan kaçan ayının mücadelesi renkli görüntüler oluşturdu.

Güzyurdu köyünde, Kurban Bayramı’nda kesilmek için alınan bir tosun telef oldu. Köylüler telef olan tosunu kokmaması için köyün dışında bir bölgeye götürdü. Ölü hayvanın kokusunu alan yaban hayvanları da köye yakın bölgelere gelmeye başladı. Yaz tatillerini geçirmek için Güzyurdu köyüne gelen Serhat Akman ise köyün yakınlarına kadar gelen ve telef olmuş tosunu yiyen ayıyı dron ile çekim yaparken fark etti. Köyün mahallelerine yakın bir noktaya inen, insanlara zarar verme ihtimali bulunan ayının görüntüsünü çeken Akman, hayvanın drondan korktuğunu fark ettikten sonra ayıyı dron ile kovalamaya başladı. Drondan kaçan ayının çetin mücadelesi ise renkli görüntüler oluşturdu.

“KAÇMAYA BAŞLADI BENDE KOVALADIM”

Dron ile çekim yaptığı sırada ayıyı fark ettiğini ve kaçan ayıyı kovaladığını söyleyen Serhat Akman, “Yaklaşık 1 hafta önce bir hayvanın telef olması sonucu, hayvan kokmasın diye köyün dışına çektiler. Ben de köyde dron ile çekim yaparken ayıya denk geldim. Daha sonra yanına yaklaştım, ayı kaçmaya başladı. Bende ayıyı kovaladım” dedi.

 

YORUMLAR

45 Yorum Var
  • Okn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayıya çin isgencesi yapmışsın
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin ayi o tosunu öyle yada böyle mideye indirir. Arkadasta heyecandan düsünememis demekki yüklenmeyin bu kadar insanlara.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Osmanlı Torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine gelir Telaşeye gerek yok Boluda Bir kocakarının 5 ineğini öldürüp Toprağa gömmüş 5 gömerken bulmuşlar Kocakarı Suçlumu Simdi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Dramali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bolunun hangi koyunde olmus onuda belirtseydin.
    İlk beğenen sen ol
  • Hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    O hayvan Allah'ın temizlik ve sağlık memuru ücreti de o yiyecekten aldığı gıda idi sen onu engelledim Allah seni ıslah etsin
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dronun var ama ruhun yok. Yazık hayvana ama sana daha yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.