Gümüşhane

Kontrolden çıkan araç köprüden uçtu! 2 ölü, 3 yaralı

12:28 21 Haziran 2023 1 Yorum Var
Kontrolden çıkan araç köprüden uçtu! 2 ölü, 3 yaralı

Gümüşhane'de kontrolden çıkan hafif ticari aracın Harşit Çayı kenarındaki bahçeye düşmesi sonucu 2 üniversite öğrencisi öldü, 3 kişi yaralandı.



Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan Gümüşhane istikametine ilerleyen Ahmet Enes Köse (27) yönetimindeki 61 DK 636 plakalı hafif ticari araç sabah erken saatlerde Övündü köyü yakınlarındaki Harşit 10 köprüsü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Harşit Çayı kenarındaki bahçeye düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Jandarma, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilirken kazada araçta yolcu olarak bulunan Gümüşhane Üniversitesi öğrencisi oldukları öğrenilen Fulya Bayram (22) ve Zeynep Kurnaz (22) olay yerinde hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü Ahmet Enes Köse, diğer yolcular Zeynep Yiğit (20) ve Ayşe Begisi (23) araçtan çıkarılarak olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayatını kaybeden öğrencilerden Fulya Bayram’ın Gaziantepli, Zeynep Kurnaz’ın da Malatyalı olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • değişik ilginç 10 ay önce Şikayet Et
    Hafif ticari kullananlardaki hava mercedes bmw kullanıcılarında yok. Yazık değil mi o canlara. Kazalara bakın,hafif ticari ve kiralık araç oranı yüzde kaç ?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.