Adana

İstiklal'deki hain saldırıda 9 yaşındaki Ecrin ve babası terör kurbanı oldu

09:42 14 Kasım 2022 34 Yorum Var
İstiklal'deki hain saldırıda 9 yaşındaki Ecrin ve babası terör kurbanı oldu

İstanbul'un simge yerlerinden İstiklal Caddesi'nde haince düzenlenen bombalı saldırıda 9 yaşındaki Ecrin Meydan ve babası Yusuf Meydan vefat etti. Saldırıda Yağmur Uçak ve annesi Arzu Özsoy da hayatını kaybetti.

İstanbul'da İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıda, İstanbul’a kız istemek için giden Yusuf Meydan (34) ve 9 yaşındaki kızı Ecrin Meydan da hayatını kaybetti. Baba ile kızı Adana'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

KIZIYLA BİRLİKTE GEZERKEN HAİN SALDIRIYA UĞRADILAR

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Yusuf Meydan, ailesiyle birlikte kız istemek için İstanbul’a gitti. Hafta sonu olduğu için Yusuf Meydan ailesiyle birlikte İstiklal Caddesi’nde geziye çıktı. Yusuf Meydan, kızı Ecrin ile İstiklal Caddesi’nde gezdiği sırada hain bombalı saldırıda hayatını kaybetti.

BAKAN YANIK AÇIKLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yüreğimiz, İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

'DEĞERLİ PERSONELİM, ÇALIŞMA ARKADAŞIM'

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer ise sosyal medya hesabından, "Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görev yapan, değerli personelim, çalışma arkadaşım Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i İstanbul'daki hain terör saldırısında kaybetmenin derin acısını yaşamaktayız. Çok üzgünüm çok" dedi.

KARDEŞİNİN NİŞANI İÇİN İSTANBUL'A GELMİŞ

Adana'dan gittikleri İstanbul'da 9 yaşındaki kızıyla hayatını kaybeden Yusuf Meydan'ın kuzeni Talip Ünal: "Teröre lanet etmekten başka ne denilebilir, lanet olsun. Böyle bir acıyı Allah kimsenin başına vermesin"

ANNE VE KIZI DA SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ

Taksim İstiklal Caddesi’nde dün yaşanan terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybederken, 81 kişi de yaralanmıştı.

Anne Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar da saldırıda hayatını kaybetmişti.

Yağmur Uçar’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Uçar’ın babası Nurettin Uçar'ın oyuncu olduğu öğrenildi.

SALDIRIDA ÖLEN 6 KİŞİDEN 2'SİNİN EVLİ ÇİFT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin arasında yer alan bir erkek bir kadının evli çift olduğu ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonucunda Adem Topkara (40) ve eşi Elif Topkara'nin (27) cenazeleri ailesine teslim edildi. Evli çiftin cenazeleri bugün Ayazağa Merkez Camii'nde düzenlenecek törenler toprağa defnedilecek.

YORUMLAR

34 Yorum Var
  • KARSLI Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    ahhh ahh hepsi civil civil insanlar ....kobani yanmasi lazim .....bizimle olan kobaniyi terk etsin bizi karsimizda gören ..kobaniyle yok olup gitsin
    Cevapla
  • Mihriban 1 yıl önce Şikayet Et
    O bonbayı koyan canavar şimdi cezaevinde yaşıyo yani o kadını taksime bıraksınlar halk versin cezasını beslemeyelim böyle insanlar yaşamasın
    Cevapla
  • Tuncay 1 yıl önce Şikayet Et
    İDAM gelmedikçe düzelmez
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C. gani gani rahmet eylesin. mekanları cennet olur inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    simdi biz o terörist kadını bir ömür bakacağız idam sart meydan da asip cihana izletmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.