Hakkari

Vali Toprak çocukları evinin bahçesinde ağırladı

12:56 05 Ağustos 2017
Vali Toprak çocukları evinin bahçesinde ağırladı

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören 40 öğrenciyi evinin bahçesinde konuk etti.

Vali Toprak'ın eşi Dr. Funda Toprak tarafından karşılanan öğrenciler, evin bahçesinde oyunlar oynadı ve şarkılar söyledi.

Bahçedeki hayvanları severek güvercinleri seyreden çocuklar, daha sonra Vali Toprak ve beraberindeki protokol üyeleriyle yemek yedi.

Vali Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki gün ilde faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarını ziyaret ettiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Orada bu güzel gençlerimizi, çocuklarımızı yerinde görme imkanımız oldu. Sohbet esnasında bazı gençlerimiz, çocuklarımız vali konağını merak ettiklerini ifade ettiler. Bahçede köpek olduğunu duymuşlar, onu söylediler, tavşandan bahsettiler. Ben de bu pırıl pırıl gençlerimizi evimize davet ettim. Bugün hep beraber güzel bir gün geçirdik. Hayvanlarla oynadılar, güvercinleri seyrettiler, köpekleri sevdiler. İl Jandarma Komutanımız ve Emniyet Müdürümüz ile güzel de bir piknik hazırladık. Çocuklar, top oynadılar, hikayeler anlattılar, çimenlerin üzerinde yuvarlandılar ve hep beraber güzel saatler geçirdik. Onlar da mutlu oldular, biz de mutlu olduk. Bu çocuklar bahçemizde koştukça bahçemizin ve evimizin güzelliği daha da arttı. Onların sesi, neşesi, koşturmaları bize mutluluk verdi."

Çocuklar da kendilerini evinin bahçesinde ağırlayan Vali Toprak'a teşekkür ederek, güzel bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Etkinliğe Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, vali yardımcıları Hasan Ongu ve Bekir AbacıI, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.