Hakkari

Hakkari'ye "modern şehir" görünümü kazandırma çalışmaları

09:23 10 Aralık 2017
Hakkari'ye "modern şehir" görünümü kazandırma çalışmaları

Hakkari Belediyesi "Prestij cadde" uygulaması kapsamında Bulvar Caddesine estetik, dekoratif ve tamamı led ışıklandırmalardan oluşan elektrik direkleri yerleştirmeye başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "2017 Hakkari Dönüşüm Programı" kapsamında Hakkari’ye modern bir şehir görünümü kazandırma çalışmaları devam ediyor.

Prestij cadde uygulaması, peyzaj çalışmaları, estetik duvar uygulaması ile kentte modern bir görünüm kazandıran Belediye "Hakkari Estetik-Dekoratif Kent Aydınlatması" projesi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Bulvar Caddesi'nde her iki kaldırım üzerinde tamamı led ışıklandırmalardan oluşan özel imalat direklerin yerleştirilmesine başlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanvekili Cüneyt Epcim, Hakkari’ye hizmet yapmanın ötesinde Hakkari’ye en iyi, en kaliteli, en verimli ve en doğru hizmetleri kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Belediye olarak "2017 Hakkari Dönüşüm Programı" hazırladıklarını belirten Epcim, şunları aktardı:

"Bu kapsamda Hakkari’nin temel sorunlarını çözmek için projelerimizi önümüze alarak ilerliyoruz. Bugün üzerinde özenle çalışarak Hakkari’mizi modern bir şehir yapmaya yönelik hazırladığımız bir projemiz daha hayata geçiyor. Hakkari sokakları estetik-dekoratif aydınlatma projemiz ile artık daha modern, daha estetik ve daha dekoratif bir görünüme kavuşmuş olacak. Şimdiden Hakkari’mize hayırlı olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.