Hakkari

Yüksekova'da okul servisleri ve yemekhane denetimi

14:13 13 Ocak 2018
Yüksekova'da okul servisleri ve yemekhane denetimi

Yüksekova ilçesinde okullara hizmet veren yemek fabrikası ile okul servis araçları denetlendi.

İlçe Milli Eğitim, Emniyet, Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlükleri ile İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yüksekova Belediyesinden görevliler, Yüksekova-Esendere karayolunda bulunan ve okullara yemek dağıtan fabrikayı denetledi.

Fabrikanın yemek yapılan bölümü ve diğer bölümlerini gezen ekipler, çalışanların hijyen kurallarına uyup uymadığını kontrol etti.

Ekipler, öğrencilerin daha güvenli şartlarda okullarına ulaştırılmaları için de ilçe merkezi ve köylerdeki okul servis araçlarını denetledi ve taşıt sahiplerine uyarılarda bulundu.

Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, yaptığı açıklamada, öğrencilerin sağlığı ve güvenliği için denetimlerde bulunduklarını söyledi.

Okul taşıtlarının öğrencileri ne şartlarda taşıdığını incelediklerini belirten Canlı, "Öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği her şeyin başında geliyor. Okullara yemek dağıtan yemekhaneyi de denetledik. Çocuklarımızın iyiliği için bu çalışmalarımız paydaş kurumlarımızın işbirliği ile devam edecek. Yardımcı olan tüm kurumlara teşekkür ederim." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.