Hakkari

Dünya üçüncüsü Tatlı memleketi Hakkari'ye döndü

17:50 11 Ağustos 2018
Dünya üçüncüsü Tatlı memleketi Hakkari'ye döndü

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta gerçekleştirilen Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Gizem Nur Tatlı Hakkari'ye döndü.

Daha önce 33 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Hakkarili sporcu Tatlı (11), Tayland'n Bangkok kentinde yapılan Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası'nda rakiplerini yenerek dünya üçüncüsü oldu.

Sporcusu Tatlı ile Bangkok'a giden Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli Muaythai Hakkari İl Temsilcisi ve Antrenör Ünal Aşık, büyüklerin desteği ile büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, "Hakkarili çocuklarımıza değer verirsek, destek çıkarsak neler yapabileceklerini hep birlikte gördük. İnşallah bundan sonrası daha güzel olacak. Bir tane değil, iki tane değil, 5 tane sporumuzu dünya şampiyonasına göndereceğiz. İnanıyorum ki 2019'da yapılacak olan dünya şampiyonasında olacağız. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu başarı onlarındır. Allah devletimize zeval vermesin." dedi.

Tatlı ise şampiyonluğunda antrenörü Aşık'ın payının büyük olduğunu dile getirerek, Aşık'a ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.