Hakkari

Vali Toprak iş yeri açılışı yaptı

18:30 25 Eylül 2018
Vali Toprak iş yeri açılışı yaptı

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, iş yeri açılışı yaptı.

Çölemerik Caddesi'nde girişimci Yaşar Yorulmaz tarafından hizmete sunulan "Between Cafe ve Restaurant" adlı iş yerinin açılış kurdelesini kesen Toprak, yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hakkari'de iş yerlerinin açılmasının kentteki ekonominin geliştiğinin göstergesi olduğuna vurgu yapan Toprak, şunları kaydetti:

"Burası 14 tane kardeşimizin istihdam edileceği çok güzel bir kafe, bugün hizmete girdi. Hakkarimizdeki gelişmenin bence en güzel göstergesi bu yeni açılan iş yerlerimiz. Çünkü biz ne söylersek söyleyelim böyle bir potansiyeli görmeyen hiç kimse buraya yatırım yapmaz. Fakat görüyoruz ki vatandaşlarımız Hakkari'nin her yönden ilerlemesine şahit oluyorlar. Böyle güzel iş yerlerini ilimize, vatandaşlarımıza kazandırdıkları için teşekkür ediyorum."

İş yeri sahibi Yorulmaz ise hizmete sundukları iş yerinin açılışına katılan Vali Toprak ve davetlilere teşekkür ederek, iş yerinde her türlü tatlı ve yemek çeşidinin mevcut olacağını belirtti.

Açılışa, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Emniyet Müdürü Vekili Gürcan Görgülü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı kurum müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.