İşte Hakkari'nin Dicle ablası!
Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde görevli komiser yardımcısı Dicle Elceoğlu, mesai saatlerinin dışında çocuklara kick boks eğitimi veriyor.
Bölgede huzur ve güvenliği sağlamak için gece gündüz çalışan güvenlik güçleri, başlattıkları projelerle de devlet ve vatandaş arasında gönül köprüsü oluşturuyor.
Gaziantep'ten 4 yıl önce Çukurca ilçesine atanan komiser yardımcısı Dicle Elceoğlu da gündüz ilçedeki huzur ve güvenliğin bozulmaması için çaba gösterirken, akşamları da çocukları terör örgütü ve yandaşlarının tuzaklarından korumak için ter döküyor.
İlçede meslektaşları ile kontrol noktalarındaki uygulamalara katılan Dicle Elceoğlu, çocuklara da İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce desteklenen kick boks kursları ile spor sevgisi aşılıyor.

Çeşitli tarihlerde düzenlenen kick boks şampiyonalarında dereceler elde eden ve antrenörlük yapan Elceoğlu, kapalı spor salonu ve açık havada düzenli olarak idman yaptırdığı 50 sporcuyla yeni başarılar elde etmeyi hedefliyor.
"BİZ BU ÇOCUKLAR İÇİN BURADAYIZ"
Komiser Yardımcısı Elceoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşları ile terörle mücadele görevlerini 7 gün 24 saat sürdürdüklerini söyledi.
Milletin huzuru ve vatanın bölünmez bütünlüğü için her zaman görevlerinin başında bulunduklarını belirten Elceoğlu, şöyle dedi:
''Amacım çocuklara bir şeyler verebilmek. Bu çocuklar artık bize taş atmayacak, polisi sevecek, sarılacaklar. Taş atan çocuk değil, polisi görünce sarılıp öpen çocuklar yetiştireceğim. Çocuklar antrenmana gelince bana sarılıyorlar. Emniyet teşkilatından böyle bir eğitimi aldıkları için mutlular. Önce 6 öğrenci ile başladım. Daha sonra öğrenci sayım 36 'ya çıktı. Her gün sayımız artıyor. Biz bu çocuklar için burada varız ve burada var olmaya devam edeceğiz."
Yapılan duyurular sonucunda kurslara katılan çocukların malzeme ihtiyaçlarını karşılayan İlçe Emniyet Müdürlüğü, antrenmanlar sonrasında da meyve suyu ve kek ikramında bulunuyor.
YORUMLAR
-
harun
7 yıl önce
Şikayet Et
RABBİM kazadan beladan korusun hayırlısı ile
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
kimsesiz
7 yıl önce
Şikayet Et
bu gun okudugum en iyi haber Allah yardimciniz olsun
Beğen
Toplam 2 beğeni
-
hüseyin
7 yıl önce
Şikayet Et
dövüş sporu öğretmek yerine sanat dallarına diğer sporlara yönlendirilmeliler.zaten hırçınlar
Beğen
Toplam 6 beğeni
-
gerçek bu
7 yıl önce
Şikayet Et
İstediği kadar eğitim versin, fırsatını bulduklarında hiç tereddüt etmeden taş atmaya başlarlar, boşuna uğraş
Beğen
Toplam 7 beğeni
-
şahin avcı
7 yıl önce
Şikayet Et
bunlar çocuk , beyinleri daha boş kayıt cihazı gibi , iyilikle doldurursan iyiliğe yönelir ,kötü davranırsan kötü olurlar ki bundan önceki dönemlerde maalesef o yapıldığı için onları hep cinayet şebekesine kaptırdık, bu kardeşimizi tebrik ediyorum.
Beğen
Toplam 4 beğeni
-
Zekice
7 yıl önce
Şikayet Et
Hatalı bir düşünce kardeşim. Masum İslam evladı kendisine muhabbetle açılan kucağa aynı şekilde karşılık verir. Unutmayalım hatasıyla günahıyla doğu bölgemiz müslümandır.
Beğen
Toplam 14 beğeni
-
Serra
7 yıl önce
Şikayet Et
Taş atacak diye çocuklara karşı iyi davranıp iyiliği aşılamasınmı yani ozaman bu çocuklara eğitimde vermesinler hatta aç bıraksınlar
Beğen
Toplam 8 beğeni
-
derbeder
7 yıl önce
Şikayet Et
alkışlanacak bir etkinlik tebrikler.
Beğen
Toplam 11 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle