Hakkari

Hakkari’de geline 2,5 kilo altın damada ise 2 milyon 200 bin TL para takıldı

15:46 23 Mayıs 2022 20 Yorum Var
Hakkari’de geline 2,5 kilo altın damada ise 2 milyon 200 bin TL para takıldı

Hakkari'de iş insanı Aydın Çiftçi’nin avukat oğlu Cengiz Çiftçi ile öğretmen Tuba Egin dünya evine girdi. Gerçekleşen düğünde geline yaklaşık 2,5 kilo altın damada ise 2 milyon 200 bin TL para takıldı.

Hakkarili çinko madeni işletmecisi Aydın Çiftçi’nin avukat oğlu Cengiz Çiftçi ile 4 yıl önce tanıştığı Diyarbakırlı öğretmen Tube Egin hayatını birleştirdi. Çift için Hakkari’nin Üzümcü köyü Derav Mahallesi’ndeki evlerinin önünde düğün yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekildi.

4 YILLIK ARKADAŞLIKLARI DÜĞÜNLE SONUÇLANDI

Düğünde davetliler gelin ve damada takı takmak için adeta yarıştı. Geline yaklaşık 2,5 kilo altın takılırken, damat için de dolar ve TL olarak 2 milyon 200 bin TL toplandı. Damadın babası Aydın Çiftçi, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan yakınları ve arkadaşlarına teşekkür ederek, "Türkiye’nin birçok yerinden, hatta yurt dışından konuklarımız burada. Çiftimizin 4 yıl önce Diyarbakır’da başlayan arkadaşlıkları düğünle sonuçlandı. Çok mutluyuz. Burada hoşgörü ortamı oluştu. Farklı kesimlerden vatandaşlar bir arada olmak bizim için ayrıca mutluluk verici" dedi. Damat Cengiz Çiftçi ise bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • Gul 1 yıl önce Şikayet Et
    Genelde çoğu kuyumculardan kiralayıp düğün sonrası geri veriyorlar altınları
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vural 1 yıl önce Şikayet Et
    Mutuluklar dilerim yakisir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Cihan çiftçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok boş yapan var ama yorumlarda bırakınca milletin mutluluğunu izleyin biraz 4 yıllık hasret evlilikle sonuçlandı helal olsun amcamın oğlu ♥️
    Cevapla
  • Meliha 1 yıl önce Şikayet Et
    Para yok ekonomi kötü durmadan bir isyan Pir isyan şükürsüzluk fakat o gelenek görenek adı altında şaha kaldırdığınız tabulariniz yok mu... tövbe bismillah... fakiri zengine özenir gider aynısını bulmaya çalışır... borç altına girer... zengini ekonominin zayıflığına dem vurur lakin bir düğünde dünyanın altınını alır... biz fakir değiliz kardeşim Hakkari çok iyi yemesiyle içmesiyle keyfiyle profiline somut deliller oluşturuyor sunuz malesef.... keza Müslüman böyle olmaz...
    Cevapla
  • Tamirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Aydın çiftçi çok büyük görüyor kendine 10 yıl önceden kalmış 2500 TL mı versin ondan sonra reklam yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.