Hatay

AK Parti 5. Büyük Olağan Kongresi'ne doğru

15:38 07 Eylül 2015
AK Parti 5. Büyük Olağan Kongresi'ne doğru

AK Parti İl Başkanı Atıç: "Kongremiz, Türkiye'nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluluklara ara vermeden tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacaktır"

 AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, partilerinin 5. Büyük Olağan Kongresi'nin, Türkiye'nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluluklara ara vermeden tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacağını belirtti. 

Atıç, yaptığı yazılı açıklamada, partililerin, 14 yılın her gününü, büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadeleyle geçirdiğini kaydetti. 

Parti teşkilatlarının, üye, sandık görevlisi, mahalle temsilcisi, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları belediye, genel merkez teşkilatı ve milyonlarca seçmenle, aziz millete sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmediğini ifade eden Atıç, şunları belirtti:

"14 yıl boyunca tüm dünya büyük bir hayranlıkla, ilgiyle ve takdirle bu büyük mücadeleyi ve neferlerini izlemiştir. Genel Başkanımız Ahmed Davutoğlu ve parti yetkililerimizin katıldığı kongreler, bütünleşmemizin, tazelenmemizin ve tabanımızın verdiği yetkiyle sorumluluklarımıza yeniden heyecanla başlamamızın teminatı olmuştur. Kongremiz, Türkiye'nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluluklara ara vermeden devam etmesinin kaynağı olacaktır. Birliğimizle, hedeflerimizle yeni Türkiye yolculuğumuzun devam edeceği ve milletle olan sözleşmemizi parti olarak yeniden tazeleyeceğiz kongremizin, milletimize, ülkemize, siyasi hayatımıza, demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.