Hatay

Kurban Bayramı kutlanıyor

11:43 27 Eylül 2015
Kurban Bayramı kutlanıyor

Hatay Valisi Topaca, Apaydın Çadırkenti'nde kalan Suriyeli sığınmacılar, güvenlik güçleri ve şehit ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı

Hatay Valisi Ercan Topaca, Apaydın Çadırkenti'nde kalan Suriyeli sığınmacılar, güvenlik güçleri ve şehit ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladığı bildirildi.

Valilik internet sitesinden yapılan açıklamada, Vali Topaca'nın Apaydın kampında bulunan Suriyeli çocukların da bayram sevincini paylaşarak onlara hediyeler dağıttığı belirtildi.

Topaca, bayramın hayır, uğur ve barış getirmesi temennisinde bulunduğu kaydedildi.

Hassa 1’inci Hudut Bölük Komutanlığı, Hassa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Topaca'nın buradaki güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladı.

Topaca, toplumun barış ve huzur içinde yaşaması, devletin güvenliğinin sağlanması hususunda göstermiş oldukları fedakarlıklardan dolayı güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Bayramlaşma programı kapsamında Vali Topaca'nın ayrıca Hakkari'de terör örgütü PKK mensuplarınca yol kenarına yerleştirilen mayının patlatılması sonucu şehit olan ve 16 Eylül'de son yolculuğuna uğurlanan polis memuru Mehmet Tuhal’ın acılı ailesini ziyaret ederek buruk bayramlarında yalnız bırakmadığı da bildirildi.

Vali Topaca'nın ziyaretlerine Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli  Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, ve diğer yetkili kişiler de eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.