Hatay

Cansuyu Genel Başkanı Köylü:

15:47 21 Kasım 2015
Cansuyu Genel Başkanı Köylü:

''Dünyada Müslümanlar üzerinde yoğun bir baskının kurulmak istendiği aşikardır. Müslümanlar dünyada dışlanmaya başlandı''

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, dünyada Müslümanlara karşı yoğun bir baskı kurulmak istendiğini belirtti.

Köylü, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir otelde düzenledikleri Kurban 2015 Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Müslümanların dünyada dışlanmaya başlandığını söyledi.

Batının kendi kurdukları terör örgütleriyle yaptıkları eylemlerin Müslümanlara mal edilmeye çalışıldığını ifade eden Köylü, şöyle devam etti:

''Dünyada Müslümanlar üzerinde yoğun bir baskının kurulmak istendiği aşikardır. Müslümanlar dünyada dışlanmaya başlandı. Müslümanların bunalımı söz konusudur. İslam dünyası bunalmış vaziyettedir. Ben inanıyorum ki bu bunalım ve sıkıntının altından yeniden İslam medeniyeti doğacaktır ve İslam ışığı bütün dünyayı aydınlatacaktır.''

Köylü, dünyanın dört bir yanında kendilerine emanet edilen kurbanları yerindeki mazlum insanlara ulaştırdıklarını kaydetti.

Türkiye'deki Müslümanların dünyadaki mağdur insanlarının yanı başında yer almasının çok önemli ve hayırlı bir hizmet olduğunun altını çizen Köylü, kendilerine destek veren tüm hayırseverlere ve gönüllülerine teşekkür etti.

Köylü, Kurban Bayramında kendilerine emanet edilen kurban vekaletlerini 22 ülkede 40 ekiple ulaştırdıklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.