Hatay

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

16:39 20 Aralık 2015
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

"Biz bozuk düzen için çalışan, batı hayranı partilerin alternatifi değil, bir dünya nizamını savunan düşüncenin mensuplarıyız. Biz düzenin alternatifiyiz"

 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Biz bozuk düzen için çalışan, batı hayranı partilerin alternatifi değil, bir dünya nizamını savunan düşüncenin mensuplarıyız. Biz düzenin alternatifiyiz" dedi.

Partisinin Hatay Meslek Eğitimi Kursu (HATMEK) binasında düzenlenen Hatay İl Teşkilatı 5. Olağan Kongresi'ne katılan Kamalak, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirtti.

Kamalak, Osmanlı dönemi dahil olmak üzere Türk milletinin hiçbir zaman bugünkü kadar yalnızlığa itilmediğini söyledi.

Türkiye, bölge ve İslam aleminin tarih boyunca üç önemli süreçten geçtiğini vurgulayan Kamalak, bunların Birinci Dünya Savaşı, Birinci Haçlı Seferi ve Moğol İstilası olduğunu söyledi.

Saadet Partisi'nin kuracağı sistemde ümitsizliğe yer olmadığını ve adil düzeni kurmak için çalışacağını ifade eden Kamalak, şöyle konuştu:

"Biz bozuk düzen için çalışan, batı hayranı partilerin alternatifi değil, bir dünya nizamını savunan düşüncenin mensuplarıyız. Biz düzenin alternatifiyiz. Biz görevimizi tam yaptığımız vakit Türkiye Avrupa kapısına 'girelim mi girmeyelim mi' diye 50-60 yıldır beklediği yetmiyormuş gibi halen yönünü oraya çevirerek, oradan yardım bekleme mecburiyeti kalmayacaktır bizim sistemimizde inşallah. Biz adil düzeni kurduğumuz vakit, Avrupa gelecek bize 'bizi de alın' diyecek, Allah'ın inayetiyle biz onu tartışacağız. Neymiş Avrupa, küresel emperyalizm temsilcileri, doğan çocukların yarısının babası belli değil. Buna mı inanıyoruz, gıpta ediyoruz. Gıpta edenler etsin. Gıpta edenler, bu ülkede zinayı oraya benzetmek için serbest bıraktı. Sen küresel emperyalizme teslim olarak, köle gibi yaşayarak, uşaklık mı etmek istiyorsun? Yoksa kendi medeniyetini kurarak, mazlum milletlere, İslam alemine lider mi olmak istiyorsun? Bu soruyu sorun. Asıl farkımız burada."

Kamalak, ayrıca İslam birleşmiş milletler teşkilatını, İslam barış gücünü, kendi para birimleri İslam dinarını geliştireceklerini, İslam kültürel işbirliğini ve İslam ülkeleri arasında teknolojik işbirliği teşkilatını kuracaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.