Hatay

İnsan Vakfından "Kardeşlik Bedel İster" kampanyası

12:08 23 Aralık 2015
İnsan Vakfından "Kardeşlik Bedel İster" kampanyası

İnsan Vakfınca kış koşulları ve saldırıların artmasıyla yaşam şartları giderek zorlaşan Suriyeliler için "Kardeşlik Bedel İster" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

İnsan Vakfı Genel Başkanı Kemal Eliş, yaptığı yazılı açıklamada, yaşamın çok daha zor hale geldiği Suriye'de insanlara ulaşarak daha fazla yardım götürmeyi amaçladıklarını belirtti.

Suriye'de insanların çaresiz ve birçok yaşam hakkından mahrum olduğunu anımsatan Eliş, kampanyanın hedefi ile ilgili şu bilgileri aktardı: 

"İnsan Vakfı olarak pek çok dünya ülkesinin saldırdığı Suriye'de mazlumlara ulaşarak  yardım götürmek istiyoruz. İlk etapta hafta içerisinde Suriye'de bulunan kardeşlerimize 600 gıda kolisi, içme suyu ve 200 kişiye yakacak malzemesi dağıttık. Şimdi de yeni bir kampanya başlattık. Hedefimiz, çadır, yakacak, battaniye, gıda ve temizlik ürünlerinden oluşan 15 tırlık yardım malzemesini Suriyeli savaş mağdurlarına ulaştırmak. Yardımlar Lazkiye, İdbib ve Halep'te dağıtılacak.''

Eliş, kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverlerin www.insanvakfi.org.tr internet adresinden bilgi edinebileceklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.