Hatay

Hatay Büyükşehir Belediyespor'un potada hedefi Avrupa

10:51 08 Ocak 2016
Hatay Büyükşehir Belediyespor'un potada hedefi Avrupa

 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, sezon sonunda ilk 8'de yer alıp, Avrupa kupalarında oynamak istiyor.

Başantrenör Ekin Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu ligde ortaya koydukları performansla rakiplerine karşı üstünlük sağladıklarını söyledi.

Takımın ilk yarıyı 9 galibiyet ve 4 mağlubiyetle tamamladığını hatırlatan Baş, şöyle devam etti:

"Daha fazla galibiyet alabilirdik. İki maçımızı şansız bir şekilde uzatma dakikalarında kaybettik. Rakiplerimiz ne kadar güçlü olursa olsun bizim için fark etmiyor. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bazı maçlarda rehavete kapılıyoruz, bunun sonunda yenilgi kaçınılmaz oluyor. Rehavet sonucu ilk periyotlarda geri düştüğümüzde toparlanması zor oluyor. Ligin başından beri hedeflerimiz büyüktü. Hiçbir zaman küçük hedefler peşinden koşmadık. Hedefimiz, ligi ilk 8 içerisinde tamamlayarak, Avrupa'da oynamak."

Türkiye Kupası Eleme Grubu erteleme maçında dün Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaştıklarını ve galip geldiklerini anımsatan Baş, C Grubu'nda Sekizli Final'e kalıp, başarılarına bir yenisini daha eklediklerini aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.