Hatay

Korunmaya muhtaç çocuklara destek

13:25 05 Haziran 2016
Korunmaya muhtaç çocuklara destek

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 korunmaya muhtaç çocuğa destek amaçlı etkinlik düzenledi.

Proje koordinatörü Ela Karaağaç, yaptığı yazılı açıklamada, "Her çocuğun çocukluğunu yaşamaya hakkın var" sloganıyla yola çıktıklarını belirtti.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle 20 korunmaya muhtaç çocukla 4 gün boyunca vakit geçirdiklerini aktaran Karaağaç, şu ifadelere yer verdi:

"Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 7 öğrenci arkadaşımızla birlikte korunmaya muhtaç çocuklara tekne ve off-road gezisi düzenledik. Bunun yanı sıra basketbol, futbol gibi etkinliklerimiz de oldu. Çocuklara unutamayacaklarını 4 gün yaşatmak adına bu projeyi hazırladık. Bu tür sosyal projelerin her bireyin vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum. Çevremize, gelecek neslin sahibi olan çocuklara, bizlere yol açacak olan büyüklerimize destek yaratılması, yol gösterilmesi ve teşvik edilmesi halinde, biz gençlerin içindeki toplumsal sorumluluk cevherinin ortaya çıkarılacağını göstermek istedik."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.