Hatay

Hatayspor Genel Koordinatörü Zan:

13:54 07 Mayıs 2017
Hatayspor Genel Koordinatörü Zan:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor'un Genel Koordinatörü Gökhan Zan, hafta içi kendi sahalarında Kastamonuspor'a karşı oynadıkları play-off çeyrek final ilk maçında görev yapan hakem Erkan Engin’in taraflı tutum sergilediğini savunarak, bunun Hatayspor camiasında ve kentte derin üzüntü yarattığını bildirdi.

Zan, yaptığı yazılı açıklamada, maçta Kastamonuspor ceza alanında rakibin topla elle oynadığı pozisyonda devam işareti veren Engin'in bu kararında, sadece insani bir hata içerisinde olduğuna inanmak istediklerini belirtti.

Elle oynama pozisyonunu, maçın hakeminin dışında tüm izleyenlerin ve hatta rakip takım oyuncularının da gördüğünü ve görüntülerle de sabit olduğunu ifade eden Zan, şunları kaydetti:

''Hatayspor- Kastamonuspor karşılaşmasında görev yapan hakem Erkan Engin'in taraflı tutumu Hatayspor camiasında ve kentte derin üzüntü yarattı. Önemli bir futbol kentinin ve büyük Hatay camiasının, böylesine kritik bir maçında görevli hakem ve gözlemcilerin özenli ve adil yönetimini hak ettiğini de düşünüyoruz. Şampiyonluk mücadelemizde en ufak bir hatanın nelere mal olabileceğinin bilincinde adil yönetim hakkımızın sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bu nedenle Hatayspor'un önümüzdeki kritik maçlarında gerek federasyonumuzun gerekse ilgili kurullarımızın bu anlamda gerekli hassasiyeti gösterip hiçbir kulübümüzün mağduriyetine yol açmayacak tedbirleri alacağına inancımız sonsuzdur."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.