Hatay

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

13:25 28 Aralık 2017
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Hatay'ın Hassa ilçesindeki esnaflar, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

İlçedeki çeşitli iş yerlerinde çalışan vatandaşlar, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek oylamaya katıldı.

Pastane işleten esnaflardan Şerafettin Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fotoğrafların birbirinden güzel ve anlamlı içeriklere sahip olduğunu söyledi.

Oylamada hayatın her kesiminden fotoğraflar olduğunu ifade eden Demirci, "Fotoğrafların her biri birbirinden güzel ve kaliteli fotoğraflar. Fotoğrafları detaylı incelediğimizde seçim yapmak daha da zorlaşıyor. Bunun için gözüme ilk çarpan fotoğrafları seçmeye özen gösterdim." diye konuştu.

Demirci, haber kategorisinde Yunus Keleş'in "Kayyara'da yanan petrol kuyuları", yaşam kategorisinde Cem Öksüz'ün "Türk Yıldızları" ekibine ve spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un Ampute Milli Takımının yaşadığı "Türkiye'nin sevinci" adlı fotoğraf karelerine oy kullandı.

Fotoğrafları inceleyerek oylamaya katılan eczane çalışanı Resul Torun da haber kategorisinde Mostafa Alkharouf'un "Sokakta Yatsı Namazı", yaşam kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Tarihin Seyrinde Kahvaltı", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" fotoğrafları için oy verdi.

Fırıncılık yapan Osman Mert Yılmaz ise haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk", yaşam kategorisinde Bruno Bierrenbach Feder'in "Mundari Kabilesi" ve spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" adlı fotoğraflar için oy kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.