Hatay

Belediye Başkanlarından şehitler için başsağlığı

13:08 05 Şubat 2018
Belediye Başkanlarından şehitler için başsağlığı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

Savaş, mesajında, milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan ve acımasızca saldıralar düzenleyen hainlerin, asla emellerine ulaşamayacağını ifade etti.

Bu saldırıların Türk milletini asla yıldıramayacağını, aksine vatana, bayrağa bağlılığını güçlendireceğini dile getiren Savaş, şunları kaydetti:

"Terörün her türlüsüyle ülkemizin huzuruna kastedenler, birbirine sıkıca kenetlenmiş ülkemiz insanları sayesinde hedeflerine ulaşamayacaklardır. Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Bu hain saldırı sonucunda şehit olan askerimize ve sivil vatandaşımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum."

Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman da Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütleri tarafından düzenlenen saldırılarılarda şehit olan askerler için başsağlığı diledi.

Şehit askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Yaman, şunları ifade etti:

"Ülkemizde ve İlimizde barış ikliminin hakim olması; tek bir askerimizin burnu kanamadan, tek bir vatandaşımız zarar görmeden bölgemize barış ve huzurun gelmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Terörün ülkemizden, bölgemizden ve hayatımızdan bir an önce silinmesini diliyor; masum insanlarımızın teröre kurban gitmediği, huzur ve barış dolu bir ülke temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.