Hatay

Hatayspor'un 1.Lig'e yükselmesi

16:38 06 Mayıs 2018
Hatayspor'un 1.Lig'e yükselmesi

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatayspor'un şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselmesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Ata, mesajında, Türkiye 1.Lig'e yükselme hedefiyle çıktığı uzun yolculuğun sonunda, Afjet Afyonspor’u mağlup eden Hatayspor'un, 50 yıldır özlediği şampiyonluğu kente getirme başarısını gösterdiğini ve 1,5 milyon hemşehriyi gururlandırdığını belirtti.

Hatayspor'u elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Ata, mesajında şunları kaydetti:

"Bu gurur Hatayspor’a maddi-manevi desteğini esirgemeyen ve her koşulda Hatayspor’un başarısı için gece gündüz demeden koşturan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Lütfü Savaş ve yönetim kurulu üyelerinden teknik direktörüne, sahada ter döken futbolcusundan yağmur soğuk demeden Hatayspor'un yanında olan taraftarına, takımın malzemecisinden stat görevlisine ve basın mensuplarına kadar her bir Hataylı hemşehrimize aittir. Ligin ikinci yarısından itibaren başarılı bir performans göstererek şampiyonluğu sonuna kadar hak eden Hatayspor'un başarısı, inanmışlığın ve tüm Hatay olarak kenetlenmenin sonucudur. İnanıyorum ki Hataysporumuz yönetimiyle, Büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle, iş insanlarıyla, taraftarıyla bir bütün olmayı başardığı takdirde gelecek sezon çıktığı 1. Lig, yolculuğunu da mutlu sonla tamamlayacaktır. Bordo-beyazlı takımımızın başarısında pay sahibi olan herkesi ayrı ayrı tebrik eder, Hatayspor yönetimi, teknik adamları, futbolcusu ve taraftarını kutlar, 1.Lig'de başarılar dilerim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.